Het bloemenabonnement

Geniet jij ook zo van verse bloemen in huis? Met een bloemenabonnement heb je altijd een prachtig boeket in huis. En zonder zorgen! Je hoeft er niet eens de deur voor uit: je eigen bloemist bezorgt je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een prachtig boeket dat jouw aanspreekt!

"Ik heb altijd iets moois in huis!"

Janneke de Zwart heeft een bloemenabonnement afgesloten en is enthousiast. "ik vind het heerlijk om bloemen in huis te hebben. Het zijn echte sfeermakers. Maar met onze drukke planning is het soms heel lastig om tijd te vinden om naar de winkel te gaan. Het bloemenabonnement is een prachtige oplossing. Mijn Bloemist weet wat ik mooi vind en weet mij telkens te verrassen met een mooi boeket van bij voorkeur seizoensbloemen. Het mooiste is dat ik hier geen moeite voor hoef te doen: het boeket wordt namelijk gewoon thuisbezorgd! Dat is dus vertrouwde kwaliteit, gebracht op het moment dat het mij uitkomt. Zo kan ik altijd genieten van verse bloemen." 

Ook je eigen bloemenabonnement?

Met het Bloemenabonnement is gemak de standaard en het resultaat altijd verrassend! Informeer bij jouw favoriete bloemist naar de mogelijkheden. Je kan veelal kiezen uit:

  • Groot, medium of klein boeket, passen bij jouw (budget)wensen
  • Met of zonder (leen)vaas
  • Wekelijks, tweewekelijks of maandelijkse bezorging op een moment dat jou het beste past